Vill du arbeta hos oss? Vi söker barnläkare

Vi söker en barnläkare

Vill du tillhöra en väldigt positiv och trevlig personalstyrka som har ett gott samarbete och som rådfrågar och hjälper varandra i medicinska frågor? Tycker du om att arbeta med en varierad patientgrupp och vara en del av en verksamhet med korta beslutsvägar? Då kan detta vara möjligheten för dig.

Barncentrum Solna BUMM söker nu dig som är specialist i barn och ungdomsmedicin och som vill vara en del av förändringsarbetet på mottagningen. Du ser din arbetsplats som långsiktig och där barnet är i centrum.

Om Barncentrum Solna

Barncentrum Solna är en privat barn-och ungdomsmedicinsk mottagning på uppdrag av Region Stockholm. Vi träffar barn i åldrarna 0-17 år med olika åkommor inom barn-och ungdomsmedicin. Vi har även ADHD uppdraget och första linjen psykiatri (psykisk ohälsa) vilket innebär att vi utreder, behandlar och följer upp patienter med ADHD. Vanligt förekommande patienter är astma, allergier, mag- och tarmbesvär, tillväxt, obesitas, hud, infektionssjukdomar, urinvägsproblem, huvudvärk och en del barnneurologi.

Vi är ett team på ca 25 medarbetare i Solna med bland annat barnläkare, ST läkare, läkarstudenter, barnpsykologer, barnsjuksköterskor och undersköterskor.

Kvalifikationer

Du ska vara specialist i barn-och ungdomsmedicin och vara positiv till att handleda ST läkare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av BUMM arbete sedan tidigare. Det är meriterande om du är intresserad av neuropsykiatri men är dock inget krav.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som barnläkare på Barncentrum Solna ser vi gärna att du är kollegial, flexibel, och bidrar till god arbetsmiljö. Du tycker att det är viktigt med barnet i centrum och du ser din arbetsplats som långsiktig.

Arbetsvillkor

Tjänstgöringsgrad: Gärna minst 75%, helst anställd. Finns möjlighet att påverka sitt schema. Finns även möjlighet till att vara medicinskt ansvarig på mottagningen, utveckla mottagningen inom olika patientgrupper samt utveckla tätare samarbete med dietist och sjuksköterskor. Det finns även möjlighet till distansarbete med videobesök, telefonkontakter och administrativt arbete.

Ansökan

Skicka din ansökan till: info@barncentrumbumm.se

Sista ansökningsdag 31 maj.

Vi berättar gärna mer om våra mottagningar!

2021-04-01T13:56:03+00:00