Vi söker en barnsjuksköterska till vår mottagning i Rotebro (Sollentuna)

Vill du tillhöra en väldigt positiv och trevlig personalstyrka som har ett gott samarbete och som rådfrågar och hjälper varandra i medicinska frågor? Tycker du om att arbeta med en varierad patientgrupp och vara en del av en verksamhet med korta beslutsvägar? Då kan detta vara möjligheten för dig.

Barncentrum Sollentuna BUMM söker nu dig som är vidareutbildad barnsjuksköterska och som vill vara en del av förändringsarbetet på mottagningen. Du ser din arbetsplats som långsiktig och där barnet är i centrum. Mottagningen växer och vi behöver ytterligare en kollega!

Om Barncentrum Sollentuna

Barncentrum Sollentuna är en privat barn-och ungdomsmedicinsk mottagning på uppdrag av Region Stockholm. Vi träffar barn i åldrarna 0-17 år med olika åkommor inom barn-och ungdomsmedicin. Vi har även ADHD uppdraget vilket innebär att vi utreder, behandlar och följer upp patienter med ADHD. Vanligt förekommande patienter är astma, allergier, mag- och tarmbesvär, tillväxt, obesitas, hud, infektionssjukdomar, urinvägsproblem, huvudvärk och en del barnneurologi.

Vi är ett team på ca 14 medarbetare i Sollentuna och ca 25 i Solna med bland annat barnläkare, ST läkare, läkarstudenter, barnpsykologer, barnsjuksköterskor och undersköterskor.

Kvalifikationer

Du ska vara barnsjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av BUMM arbete sedan tidigare.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som barnsjuksköterska på Barncentrum Sollentuna ser vi gärna att du är kollegial, flexibel, och bidrar till god arbetsmiljö. Du tycker att det är viktigt med barnet i centrum och du ser din arbetsplats som långsiktig.

Arbetsvillkor

Tjänstgöringsgrad: 100%. Det finns möjlighet att påverka sitt schema. Du är flexibel och kan även arbeta på vår mottagning i Solna. Finns även möjlighet att utveckla mottagningen inom olika patientgrupper samt utveckla tätare samarbete med dietist. Det finns även möjlighet till distansarbete  vid behov.

Ansökan

Skicka din ansökan till: info@barncentrumbumm.se

Sista ansökningsdag 30 november 2021.

Vi berättar gärna mer om våra mottagningar!