OM OSS2020-07-07T11:35:47+00:00

Om Barncentrum BUMM

Besöken är kostnadsfria och ni behöver ingen remiss för att komma till oss. Vi bedriver privat barnsjukvård i öppenvård och arbetar på uppdrag av Region Stockholm.

Barncentrum Solna BUMM bedriver tre avtal: barnmedicin, ADHD utredningar och psykisk ohälsa.

Barncentrum Sollentuna BUMM bedriver två avtal: barnmedicin och ADHD utredningar. 

Besöken är kostnadsfria och ni behöver ingen remiss för att komma till oss.

Hos oss kan ditt barn få träffa en barnspecialist för kvalificerade utredningar och behandlingar upp till 18 års ålder. Är ditt barn under 1 år så kan ni söka vid akut sjukdom, i mån av tid.

Vårt team består av flertal barnläkare, barnneurolog, barnendokrinolog, klinisk genetiker, legitimerade psykologer, barnsjuksköterskor som kan erbjuda högkvalitativa och motiverade utredningar inom de flesta diagnosområdena med mångårig erfarenhet av arbete på Universitetssjukhus, barnläkarmottagning och barnakutverksamhet.

Vi utför utredningar med blodprover, pricktest, lungfunktionstest (spirometri). Vi remitterar för EEG, neuroradiologi och andra avancerade undersökningar vid behov. Att ta blodprover på barn görs endast när det finns goda skäl och alltid på barnets villkor.

ADHD

På Barncentrum BUMM har vi avtal med Region Stockholm för att utreda barn med frågeställning ADHD. Vårt ADHD-team består av barnläkare, barnneurolog och erfarna psykologer. Om det finns misstanke om att ert barn har ADHD eller andra närliggande diagnoser kommer barnet först att få träffa en av våra barnläkare eller psykologer beroende på åldern. Barncentrum BUMM utreder, behandlar och följer upp barn- och ungdomar med misstänkt eller diagnostiserad ADHD/ADHD.  Autismfrågeställning eller svårare psykiatrisk problematik hänvisas patienter till BUP.

KLICKA HÄR FÖR INFORMATION OM ADHD UTREDNING OCH VÅRDKEDJAN